İnstagram’da paylaşılan fotoğraf nasıl silinir?

İnstagram’da paylaştığınız bir fotoğrafı ya da videoyu istediğiniz zaman silebilirsiniz. Bunu yapmak için;

Android ve iPhone telefonlarınızda Instagram uygulamasında gönderinizin üstündeki ‘üç nokta‘ simgesine tıklıyoruz.ig-three-dots (iPhone) veya ig-three-dots (Android)

Ardından Sil‘e tıklayarak fotoğrafı siliyoruz.

Silmek yerine isterseniz gönderileri arşivleyebilir, böylece profilinizden gizleyerek takipçilerinizin ve instagram’daki diğer kişilerin görmesini engelleyebilirsiniz. Bir gönderiyi arşivlediğinizde tüm beğenmeler ve yorumlar da silinmeden saklı kalır.

Paylaştığınız birden fazla fotoğrafı veya videoyu tek seferde silmek için

Android ve iPhone telefonunuzda birden çok fotoğrafı tek seferde silmek için instagram uygulamasında;

  1. Profil fotoğrafınıza ya da insan simgesine profile tıklayın.
  2. Üç yatay çizgi more options simgesine dokunarak activity controlsHareketlerin kısmına girin.
  3. Fotoğraflar ve Videolar‘a tıkladığınızda gönderileriniz, reels videolarınız ve videolarınıza ulaşabileceğiniz bir sayfa açılır. Silmek istediğiniz gönderi türüne tıkladıktan sonra,
  4. Sağ üstteki Seç ile fotoğraf veya videolarınızı seçerek silebilirsiniz.

Fazla sayıda gönderiniz varsa seçmeden önce isterseniz gönderilerinizi veya videolarınızı filtreleyebilir, tarih aralığına göre listeleyebilirsiniz.

Paylaştığınız birden fazla sayıda fotoğrafı veya videoyu aynı anda silme işlemini sadece Android ve iPhone cihazlarınızdaki instagram uygulamasında yapabileceğinizi unutmayın.

Instagram hesabınızdan silinen içeriği nasıl geri yükleyebileceğinize dair daha fazla bilgi alın.

Haber Bültenimize Abone Olun

coksosyal

Sosyal medya rehberi

Bir cevap yazın